Tarief

Zeker niet vergeten
Uw Housekeeper
Transport
Uw Vakantie
Geldzaken
Wine & Dine
Boodschappen doen

Senegalaisement.com
Au-Senegal.com
Seneweb.com
Le Guide Routard
La Résidence Nianing
Het Weer

+32(0)475/632 055

 

Amy

Uw "Housekeeper":

Ze heet Amy en haar motto is "Avec plaisir".

Haar charme en vriendelijkheid zullen u overrompelen. Amy zal voor u en uw familieleden en vrienden zorgen, elke dag van 9h tot 16h30, behalve op zondagen. Ze zal voor uw maaltijden zorgen, uw was en plas doen, het huis en de kamers opfrissen en met u de boodschappen doen. U kunt haar zonder zorgen en in alle vertrouwen uw boodschappen toevertrouwen.

Ze kan u ook bijstaan en raad geven bij al uw uitstappen. Laat haar voor u onderhandelen. Ze is onverbiddelijk met de marktkramers en verkopers, zo hebt u steeds de beste prijzen.

Amy is geen optie gedurende uw verblijf, maar u zult het zich in ieder geval niet beklagen. De prijs van haar prestaties is €40 per week. Indien u meer hulp nodig heeft, heeft Amy nog enkele zussen die haar kunnen helpen of zelfs voor baby-sit service kunnen zorgen.

De echtgenoot van Amy heet Tairou. U kunt hem allerlei dingen vragen. Zoals Amy kent hij iedereen in Nianing en kan hij u helpen om oplossingen te vinden mocht u problemen hebben van meer technische aard. U heeft een lekke band met een huurvoertuig. U hebt een taxi nodig of heeft iemand nodig om u te helpen of u zoekt een gids voor één of andere uitstap? Hij vindt altijd een oplossing.

Uw tuin- en zwembadman

Hij heet Abdoulaye en is elke ochtend op post, zal erg discreet zijn en het onderhoud en bewatering van de tuin uitvoeren op momenten die u niet zullen storen. Hij zal u af en toe verwennen met een boeketje bloemen uit de tuin. Hij weigert nooit een dienstje, maar hij lust wel een kopje koffie s'ochtends....

Het zwembad wordt door Abdoulaye bijna dagelijks onderhouden en van de nodige producten voorzien. Dat wordt meestal nogal vroeg in de voormiddag gedaan zodat ook dit uw vakantie niet kan verstoren.

Nb  : onze vrienden zullen goed voor u zorgen. We mogen dus hopen dat u hetzelfde zal doen voor hen. Amy heeft recht op een middagmaal en zoals eerder aangegeven: Abdoulaye lust wel een kopje koffie.

Vergeet niet : Johann Wolfgang von Goethe, een Duitse wetenschapper en schrijver heeft gezegd:

"Wil je gelukkig leven? Reis dan met twee zakken, ééntje om te geven en ééntje om te krijgen"