Tarief

Zeker niet vergeten
Uw Housekeeper
Transport
Uw Vakantie
Geldzaken
Wine & Dine
Boodschappen doen

Senegalaisement.com
Au-Senegal.com
Seneweb.com
Le Guide Routard
La Résidence Nianing
Het Weer

+32(0)475/632 055

 

Boodschappen doen

Vermits u uw vakantie in een privé villa doorbrengt heeft u uw eigen bevoorrading nodig. Bij uw aankomst zal Amy u ontvangen met een warme maaltijd en zal ze de ijskast hebben voorzien van het nodige voedsel en drankjes om de eerste 18 uur de overleven :o).

Devolgende ochtend (u komt meestal s'avonds aan) zult u boodschappen gaan doen met Amy door een taxi te nemen of met de wagen die u hebt gehuurd naar Mbour te gaan waar u de nodige grootwarenhuizen vind die u kunnen voorzien in alle producten die u wenst. Mocht u iets verder doorrijden, tot in Saly, dan vind u een wat rijkere keuze vanwege de grotere touristiche concentratie. De prijzen zijn dan ook net een tikje hoger. Om uw voorraad vers vlees voor enkele dagen in te slaan loont het echter de moeite om toch even tot in Saly te rijden.

Voor de zeer dringende behoeften is er een klein winkelstalletje aan de inkom van de residentie. U vind er al een heleboel basisproducten zoals koffie, suiker, melk, water, brood, boter ...

Er komen ook deur-tot-deur verkopers in de residentie met verse groenten, vis, gevogelte, kaas. Amy kan voor u de beste prijzen bedingen.

Voor al uw dranken (water, wijn, bier, cola, limonade) zal Amy de plaatselijke drankboer laten komen die in het gros aan huis komt leveren.

Voor meer informatie over de winkels in de buurt van Saly klikt u hier