Tarief

Zeker niet vergeten
Uw Housekeeper
Transport
Uw Vakantie
Geldzaken
Wine & Dine
Boodschappen doen

Senegalaisement.com
Au-Senegal.com
Seneweb.com
Le Guide Routard
La Résidence Nianing
Het Weer

+32(0)475/632 055

 

 

Ligging:

De villa bevindt zich in het centrum van de "Résidence Nianing", in het zuidelijk deel van de petite côte, op ongeveer 80km van Dakar en 8 km verder dan Mbour, juist na het dorp Nianing en op 500m van de kustlijn. De villa omvat:

Op het gelijkvloers :

Een super uitgeruste keuken  : Kookfornuis met 5 bekken, microgolf oven, vaatwas, ijskast-diepvries combinatie, waterfilter (toch wel belangrijk voor de gezondheid van uw interne flora), koffiezetapparaat en vaat en bestek voor minimum 8 personen.

Het salon  : Grote ruimte met lederen salon, stereo keten en televisie (Satelliet TV met oplaadkaartje). DVD en video speler om eventueel de te warme namiddagen op te frissen.

Eetkamer : Eén ruimte met het salon en aansluitend aan de keuken met grote ronde tafel en 6 stoelen. Eetkamer, salon en keuken hebben een airco toestel.

Kamer 1  : Dubbel bed van 140cm met muskietennet en grote ingebouwde kast om al uw kleding weg te bergen. Afzonderlijke privé badkamer met lavabo en stortbad. Airco.

Toilet  : Afzonderlijk toilet op het gelijkvloers.

Garage  : Ruime garage met veel bergruimte die dienst doet als wasplaats. Er staat een wasmachine, een strijkplank en stoomstrijkijzer en een kast met gereedschap dat u in geval van nood aan Amy kunt vragen Er is een electrische bbq en er zijn twee mountainbikes ter beschikking.

Op de verdieping (mezzanine)  :

Kamer 2  : Op de mezzanine vind u twee éénpersoonsbedden van 90cm met elk hun muskietennet en kasten om uw spullen in op te bergen. Airco. Deze ruimte kan eventueel als tweede salon worden aangewend. Directe toegang tot badkamer op de verdieping.

Kamer 3  : Een dubbel bed van 140cm en muskietennet. Directe toegang tot badkamer op de verdieping en afzonderlijk ruime dressing om uw kleding weg te bergen. Airco.

Badkamer  : Met lavabo, ruim stortbad en toilet. Haardroger ter beschikking. Toegankelijk via beide kamers op de verdieping.

Nb  : wij leveren u het beddelinnen en de badlakens. Een reservebed is beschikbaar. Het is een dikke zelf opblazende dubbele luchtmatras die u desgewenst in de living kunt leggen en daarmee de capaciteit opvoeren tot 8 personen. Er is ook een kinderbed ter beschikking.

Buiten  :

Groot terras onder rieten patio met tafel en stoelen in teak waar u, gezien het klimaat het grootste deel van uw tijd in de villa zult doorbrengen.

En wanneer de warme niet meer te harden is ... een frisse duik in het zwembad van 9 x 5m waarna u zich laat drogen op één van de 4 houten ligzetels, tenzij u zich liever gaat verfrissen onder het rieten dak van de tuinbar achter in de tuin.

Mooie en kleurrijke tuin vol exotisch groen .

Andere comfort verhogende elementen :

De villa beschikt over een eigen waterdruk installatie met waterreserve van 3m3 en een hydrofoor die ervoor zorgt dat u ten allen tijde voldoende waterdruk heeft om uw stortbad te nemen. Want zoals op vele plaatsen in Afrika, is de watertoevoer niet altijd gegarandeerd, maar met deze installatie hoeft u zich daar geen zorgen over te maken.

Klimaatregeling in alle plaatsen .

We beschikken ook over een Senegalese Sim kaart die Amy u kan lenen voor de duurtijd van uw verblijf. Op die ,manier zijn uw telfoongesprekken veel goedkoper. U koopt eed kaartje met wat telefoonkrediet en u kunt al uw reservaties doen, taxi's bestellen etc aan lokale tarieven.

Er is ook een internetverbinding in de villa beschikbaar via kabelverbinding of via wifi (zie ook tarief)